Assistansbolag Göteborg – Personlig Assistans

Personlig assistans i Göteborg

Ditt liv, din assistans!

Personlig assistans Göteborg

Ditt liv, din assistans!

Välkommen till ett assistansbolag som med ett stort engagemang och en hög kvalité strävar efter att göra livet enklare för dig! Med oss får du ett assistansbolag där det mesta är möjligt, som alltid är tillgängliga och där du kommer först! Välkommen till Lilja Assistans i Göteborg

assistansbolag Göteborg

För oss är assistans rent personligt!

För oss är närhet och tillgänglighet av stor betydelse. Vi drivs av engagemang, passion och önskan av att skapa något bra. Hos Lilja Assistans kommer du uppleva en assistans med hög kvalitet och en känsla av att vara sedd och uppmärksammad.

Vår assistans

Vad vi erbjuder

Tillgänglighet

Vi tycker att det ska vara lätt att komma i kontakt med sitt assistansbolag. Vi finns alltid tillgängliga med hjälp och stöd, till och med på kvällar och helger när kontoret är stängt. Med engagemang och glädje gör vi allt för att du ska känna trygghet och stöd i din vardag.

Personlighet

Vi är inte och kommer aldrig bli ett stort opersonligt assistansbolag. Hos oss har du en egen kundansvarig som bara är ett samtal, mail eller sms bort. Ni har en nära kontakt i planerandet och utförandet av din assistans och där dina önskemål alltid väger tyngst.

Anpassat efter dig

Din personliga assistans anpassas helt och hållet efter dig och dina behov. Med förståelse och engagemang lyssnar vi på dig så att assistansen blir så som du vill ha den. Vi är ett assistansbolag där du som kund får vara med och påverka på riktigt.

Så som ett assistansbolag borde vara!

Idén bakom Lilja Assistans kommer från egna erfarenheter. Historien tog sin början när Jennys bror var med om en olycka. Därifrån föddes idén om att skapa ett assistansbolag som inte var som något annat med en hög nivå av tillgänglighet, självbestämmande och känsla av trygghet. Läs mer

En trygg assistans

Allt börjar med trygga assistenter

En trygg assistans

Allt börjar med trygga assistenter

Våra personliga assistenter gör en stor skillnad i våra kunders liv. Vi som assistansbolag gör allt för att underlätta och stödja i arbetet så att varje medarbetare har de bästa förutsättningarna. Hos oss är kollektivavtal en självklarhet, men trygghet och ett utvecklande arbete handlar som så mycket mer. Genom att skapa trygghet, ge stöd, utbildningar och en bra arbetsmiljö får våra personliga assistenter inte bara utmärkta förutsättningar, jobbet blir även så mycket roligare.

personlig assistans göteborg

Ett långsiktigt assistansbolag

Lilja Assistans drivs av ägare som dagligen arbetar i verksamheten, inte av riskkapitalister med kortsiktiga vinstintressen. Eftersom vi inte har några vinstkrav kan vi fokusera på att bygga en hållbar, långsiktig verksamhet. Det är vår passion, engagemang och strävan att göra gott som driver Lilja Assistans framåt.

Enkelt att byta assistansbolag

Hur du blir kund

Första kontakt

Hör av dig till oss via telefon, sms eller e-post. Vi bokar ett möte utan förpliktelser då vi gärna kommer hem till dig och presentera oss.

Förslag

Utifrån dina specifika behov och önskemål presenterar vi ett upplägg för din personliga assistans. När du funderat färdigt så väljer du om du vill bli kund eller inte.

Avtal

När du har fattat ditt beslut kommer vi överens om ett startdatum och skriver avtal. Vi sköter all administration kring din övergång till oss.

Start

Din assistans går igång! Du håller tätt och regelbundet kontakt med din kundansvarige, som ser till att allt fungerar enligt dina önskemål.