Assistansbolag

Utifrån egna erfarenheter

Det personliga assistansbolaget

För oss är assistans personligt! Vi vet hur viktig assistansen är för att du ska kunna leva ditt liv på det sätt du vill. Lilja Assistans grundades av Jenny Larsson utifrån egna erfarenheter.

Allt började med att Jennys bror var med om en olycka och behövde hjälp med sin vardag. Utifrån erfarenheter av LSS och personlig assistans i både privat och kommunal regi startade Jenny Lilja Assistans. Hon ville skapa ett assistansbolag som inte var som något annat med en hög nivå av tillgänglighet, självbestämmande och trygghet. Som det är lätt att komma i kontakt med och där man får hjälp snabbt. Där man utgår från varje enskild kund och anpassar assistansen utifrån vad var och en behöver. Ett assistansbolag där kunderna får vara med och påverka på riktigt.

Trygga assistenter ger trygghet

Trygga assistenter ger trygghet

Vi vill erbjuda den absolut bästa assistansen och det gör vi med de bästa assistenterna. Vi fokuserar på dina assistenter och ger dom de bästa förutsättningarna så att de kan fokusera på dig som kund. Genom att skapa trygghet, ge bra stöd, mycket utbildning och en bra arbetsmiljö får våra personliga assistenter inte bara utmärkta förutsättningar, jobbet blir även så mycket roligare.

Vi lägger ner mycket energi på rekryteringsprocessen och anställer inte vem som helst. Du som kund väljer naturligtvis alltid i slutändan vem du vill ha som assistent.

Assistansbolag

Vi gör det omöjliga möjligt

Vi gör det omöjliga möjligt

Med stort engagemang och förståelse lyssnar vi på våra kunder för att alla ska vara nöjda med sin assistans. Vi finns här på kvällar och helger, med glädje och engagemang gör vi allt för att du ska känna trygghet och stöd i din vardag. För oss kommer våra kunder och deras önskemål alltid först och vi ger aldrig upp när det kommer till att ge dig den assistans du helst vill ha!

Långsiktighet

Långsiktighet

Vi är ett assistansbolag som drivs av ägare som dagligen arbetar i verksamheten, inte av riskkapitalister som prioriterar snabba och höga vinster. Vi har inget vinstkrav och kan därför lägga våra resurser på kunderna och till att utveckla verksamheten. Lilja Assistans drivs av engagemang, passion och viljan av att göra något bra.

Kvalité

Kvalité

Vi tar kvalité och kvalitetsarbetet på allvar. Vår målsättning är att du ska ha den absolut bästa assistansen anpassad efter dig. Vi har kontinuerliga uppföljningsmöten med våra kunder, genomför kundundersökningar och förändrar verksamheten efter synpunkter och önskemål. Vi tar inte heller några genvägar och säkerställer vårt IVO-tillstånd, så att du som kund får ett tryggt assistansbolag som finns kvar länge. Här kan du läsa mer om vårt kvalitetsarbete

kvalité assistansbolag

Vi som arbetar här

Vi som arbetar här

Vd & Grundare
Jenny Larsson

Jenny, uppvuxen i Östersund, har omfattande erfarenhet från chefsroller inom personlig assistans och vård och omsorg. Med djup insikt i LSS-lagstiftningen, rotad i flera års handläggning, har hon framgångsrikt navigerat genom olika chefspositioner. Utöver sitt yrkesengagemang älskar hon mat från världens alla hörn och finner glädje i att umgås med nära släkt och familj.

Kundansvarig
Chatarina Lundsten

Chatarina kommer från Luleå. Hon har lång erfarenhet inom personlig assistans, både som assistent, Samordnare och chef. Chatarina har stort intresse inom hälsa. Är ofta ute i naturen, antingen en skön joggingtur eller med ryggsäck på hikingtur.

Ekonomi
Albert Zetterberg

Presentation kommer snart.