Personlig assistans

Vi gör det mesta möjligt

Ditt liv, din assistans!

Vi gör det mesta möjligt

Ditt liv, din assistans!

Med ett stort engagemang och en hög kvalité strävar vi efter att göra livet enklare för dig! Varje assistansuppdrag skräddarsys och på så sätt får du en personlig assistans som passar just dig! För oss är det viktigt att du får vara med och bestämma över precis allt som rör din personliga assistans. Med oss får du ett assistansbolag med hög tillgänglighet där du som kund alltid är sedd!

personlig assistans

För oss är assistans rent personligt!

En nära och personlig kontakt gör att vi vet precis hur du vill ha din assistans. Vi är alltid bara ett telefonsamtal, mail eller sms bort. Vi tar din personliga assistans personligt!

Vi kan personlig assistans

Helhetslösning eller bara administration

Vi kan personlig assistans

Helhetslösning eller bara administration

Genom vår helhetslösning tar vi hand om alla aspekter av din personliga assistans, där du bestämmer din nivå av delaktighet. För dig som hellre driver din egen assistans bistår vi gärna med administrativt stöd. Vi förstår vikten av en smidig administration för att undvika frustration och komplikationer. Vår expertis sträcker sig över lönehantering, tidsrapportering, arbetsmiljö, juridik och ansökningsprocesser, mm.

Kvalité och trygghet

Detta får du hos oss!

Stöd dygnet runt

Skulle något hända på kvällar, helger och nätter så är vi redo att hjälpa till. Endast ett samtal bort finns vi tillgängliga. Jourtelefonen är alltid öppen när kontoret är stängt!

Personlighet

Hos oss får du en personlig kundansvarig som bara är ett sms eller samtal bort. Ni har ett nära samarbete i arbetet kring din assistans där du och dina önskemål kommer först.

Anpassat efter dig

Varje assistansuppdrag skräddarsys utefter varje kund. Vill du ha en trygg assistans som fungerar utan att du behöver tänka på något, eller vill du vara väldigt delaktig?.

Trygghet genom kvalité

Hur arbetar vi med kvalité?

Vårt kvalitetsarbete är en röd tråd genom hela verksamheten. På så sätt får vi väldigt nöjda kunder samtidigt som vi är ett tryggt assistansbolag som uppfyller målen för IVOs tillståndskrav.

Läs mer

Du kan läsa mer om personlig assistans beviljad av kommun eller Försäkringskassan på 1177s hemsida