Jurist personlig assistans

Vi kan personlig assistans

Administration och juridik

Det är många delar som ska fungera i assistansen och vi har bred kompetens inom administration och juridik. Är du assistanskund hos oss så har du en helhetslösning där allt ingår. För dig som vill driva din assistans själv hjälper vi gärna till med löner, tidsrapportering, kontakter med myndigheter, mm. Vi har även jurister i vårt nätverk och hjälper gärna till med ansökningar och överklagan av beslut.

En noggrann administration

En noggrann administration

En välorganiserad administration är avgörande för att assistansen ska fungera smidigt. Det är mycket att tänka på, från punktliga och korrekta löneutbetalningar till rapportering till Försäkringskassan och ansökan om tillfälliga utökningar. Vi vet att en administration som släpar efter både skapar frustration och problem. Med vår hjälp blir det ordning och reda!

administration personlig assistans

Juridik

Juridik

Assistansbeslutet ska återspegla din faktiska vardag och innehålla de delar som är viktigt för dig. Hos oss får du stöd i de juridiska knepigheterna kring din personliga assistans. Vårt team av erfarna jurister står redo med hjälp, oavsett om det handlar om att formulera en första ansökan eller hantera överklaganden. Med oss vid din sida, är dina intressen alltid i trygga händer.

Läs mer

Du kan läsa mer om kraven för att bli beviljad personlig assistans på Försäkringskassans hemsida