personlig assistent

Ett arbete som gör skillnad

Bli en del av Lilja Assistans

Varje dag gör våra medarbetare en stor skillnad för andra människor! Vill du ha ett givande arbete och en utvecklande arbetsplats som personlig assistent – Välkommen till oss!

personlig assistent
Det ska vara roligt att gå till jobbet

En trygg arbetsgivare ger trygga assistenter

Våra personliga assistenter gör dagligen en stor skillnad i andra människors liv. För oss är kollektivavtal en självklarhet, men trygghet och ett utvecklande arbete handlar som så mycket mer. Vi vill underlätta arbetet och ge våra medarbetare de bästa möjligheterna. Genom trygghet, utbildning, en bra arbetsmiljö och stöd har våra personliga assistenter inte bara utmärkta förutsättningar, jobbet blir även så mycket roligare.

Vill du göra skillnad!

Arbeta som personlig assistent

Vill du göra skillnad

Arbeta som personlig assistent!

Som personlig assistent arbetar du hos någon av våra kunder med funktionsvariation. Du hjälper till med de saker som de flesta av oss tar för givet. Att klä på sig, äta, ta hand om hemmet, fritidsaktiviteter, mm. Arbetet kräver i vissa fall även sjukvårdsinsatser som vi hjälper dig att utbilda dig inom.

Arbetet är väldigt varierande och beror mycket på den enskilda kundens situation. Din arbetsplats är där kunden befinner sig, ofta i hemmet, men även på resande fot.

personlig assistent stockholm
Du är vår viktigaste pusselbit

Utbildning är grunden för att trivas

Du är vår viktigaste pusselbit

Utbildning är grunden för att trivas

Som personlig assistent är kunskap och kompetensutveckling en förutsättning för att både du och kunden ska känna trygghet och trivas. Hos oss får du utbildning inom många olika områden. Vi har distansutbildningar som du gör via datorn och klassrumsundervisningar tillsammans med andra. Vi ger grundutbildningar som är obligatoriska för alla, men mycket fokus läggs även individuellt beroende på kompetensbehovet för arbetet hos din enskilda kund.

personlig assistans