Assistansföretag

Så blir du kund

Välkommen till oss!

Det är enkelt att bli kund hos oss. Vi tar emot kunder över hela Sverige och hjälper dig med bytet av assistansföretag. Har du inget beslut om assistans så hjälper vi mer än gärna till med ansökningsprocessen. Hos oss får du en trygg assistans som gör att du kan leva ditt liv på det sätt som du vill.

assistansföretag

1. Första kontakt

1. Första kontakt

Kontakt oss via telefon, sms eller e-post. Vi bokar in ett förutsättningslöst möte då vi gärna kommer hem till dig på besök. För oss är det viktigt att din personliga assistans blir precis så som du vill ha den! På mötet diskuterar vi dina önskemål så vi kan anpassa uppdraget efter dig.

2. Förslag

2. Förslag

Vi presenterar ett förslag på hur din personliga assistans skulle kunna se ut. När du funderat färdigt så väljer du om du vill bli kund eller inte.

3. Avtal

3. Avtal

Vi bestämmer datum för övergången till Lilja Assistans och skriver ett avtal. Vi tar hand om allt det administrativa med bytet. Om du vill så hjälper gärna till med att avsluta ditt tidigare assistansföretag.

4. Uppstart

4. Uppstart

Tiden fram till uppstart använder vi till att förbereda för din assistans. Din assistans startar! Du har en nära och regelbunden kontakt med din kundansvarig som säkerställer att assistansen fortlöper precis så som du vill ha den.

Skicka meddelande!